Ajutor

[tabby title=”Inregistrare SNVGH”]Pentru a va inregistra pe platforma trebuie sa parcurgeti urmatori pasi:

1)

In pagina „acasa” trebuie sa apasati pe butonul de inregistrare

2)

Butonul v-a redirectionat spre prima parte a formularului de inscriere. In aceasta etapa trebuie sa urmati cei 3 pasi indicati de bara galbena (vezi step 1/3)

3)

Ultimul pas consta in stabilirea informatilor pentru logare. In acest pas trebuie sa introduceti un username si o poarola pe baza careia va veti putea autentifica ulterior pe site. Atentie: Din motive de securitate parola trebuie sa contina si litere mici si mari cat si minim o cifra. Dupa completarea acestui formular trebuie sa apasati pe butonul”Inregistrare”. Dupa realizarea acestui pas trebuie sa primiti un mesaj care va indica faptul ca inregistrarea a fost realizata cu succes. In 24 de ore maxim contul dumneavoastra va fi activ.

[tabby title=”Autentificare SNVGH”]Pentru a va autentifica (loga) pe platforma trebuie sa parcurgeti urmatori pasi:

In pagina „acasa” trebuie sa introduceti in formularul din dreapta numele sau adresa de email cu care ati realizat inregistrarea contului si parola pe care ati stabilit-o tot la inregistrare. Dupa completarea acestui formular trebuie sa apasati pe butonul „Autentificare”

[tabby title=”Resetare Parola SNVGH”]Pentru a va reseta parola cu care ati realizat inregistrarea contului pe platforma trebuie sa parcurgeti urmatori pasi:

In pagina „acasa” trebuie sa apasati pe butonul „V-ati priedut parola?”

In pagina urmatoare trebuie sa va introduceti adresa de email cu care ati realizat inregistrarea pe platforma snvgh.ro. Dupa completarea acestui formular si apasarea butonului de autentificare, veti primi un email cu pasi pe care trebuie sa ii realizati in continuare.

[tabby title=”Conferință SNVGH”] Pentru a putea urmări conferința online trebuie sa parcurgeti urmatori pasi:

Trebuie să vă autentificați în contul dumneavoastră de utilizator.

Odata intrați in cont trebuie să accesați pagina „Conferință Live” din meniu.

Aceasta o să vă redirecționeze pe pagina care conține conferința live. În această pagină trebuie să vă introduceți numele și prenumele și să apăsați pe butonul „Participă la conferință” Atențe este absolut necesar să completați numele corect mai ales dacă doriți să primiți diploma de participare. Completarea câmpului parolă nu este necesară

Ați intrat cu succes în conferință. În acest moment se poate să trebuiască să așteptați un moment pentru a primi acces.

Ultimul pas pe care trebuie să îl parcurgeți este apăsarea pe butonul „Join Audio By Computer”

[tabbyending]