FAQ

După crearea contului și înregistrarea ca membru pe site-ul www.snvgh.ro, prin furnizarea datelor dumneavoastră, veți primi un e-mail cu toate detaliile participării la evenimentul on-line.

Crearea contului și înregistrarea ca membru nu are costuri

Evenimentul va fi exclusiv on-line, toate prezentările vor fi difuzate preînregistrate dar cu posibilitatea interacțiunii cu prezentatorul sau restul participanților în mod real (în direct) după fiecare prezentare.

În momentul deschiderii înregistrărilor pe www.snvgh.ro, evenimentul era în curs de creditare. Dacă vom primi creditarea din partea CMR se poate obține un certificat de participare în urma achitării unei taxe de membru snvgh16 în valoare de 90 lei, completarea unui formular de evaluare și respectarea tuturor deciziilor CMR în acest sens, comunicate pe Forumul platformei.

Dorim încurajarea prezenței a cât mai multor participanți pe platforma snvgh.ro și la eveniment. Platforma va fi activă în perioada dintre evenimente, furnizând în continuare informații dedicate exclusiv profesioniștilor din domeniul sănătății. Membrii care vor opta pentru obținerea unui certificat de participare, cu credite EMC, vor beneficia de servicii suplimentare (procesarea datelor pentru Colegiul Medicilor, corespondența dedicată și personalizată, realizarea de “exit
polls” post eveniment, abonare newsletter platformă)

Plata se face în contul: GAEN COLLEGIUM, Banca Transilvania: RO 78 BTRL RONC RT042178 1801, cu mențiunea “taxă participare snvgh16 – Dr. Nume și Prenume”

Recomandăm folosirea unui computer/laptop. Evenimentul va putea fi accesat și pe alte dispozitive, ca telefon sau tabletă. Este important să aveți camera web activă și microfon activ pentru întrebări în timp real. Camera web activă nu este obligatorie!

Având în vedere situația specială în care ne aflăm, mai pot apărea diverse modificări în organizare. Vă rugăm să urmăriți noutățile pe site-ul și pagina de FB oficiale ale evenimentului.

Mai ai întrebări? Nu ezista să ne contactezi!

[wpforms id=”152″]

Management eveniment:
GAEN Collegium

Strada Rennes, nr.21, Sibiu
office@gaen.ro
+40770 194 196

Coordonator:
Medeea Ioana Titu

medeea.titu@gaen.ro
+40770 190 600

Suport Eveniment:
Cosmin Nica

cosmin.nica@gaen.ro
+40770 188 038

Suport Înregistrare:
Purta Andreea

andreea.purta@gaen.ro
+40770 524 993