Homepage new

Dragi colegi,

Vă invităm sa fiți alături de noi la ediția din acest an a Școlii Naționale de  Vară de Gastroenterologie și Hepatologie în format on-line. Programul  final îl puteți consulta pe site-ul ofical al evenimentului snvgh.ro, după data de 14 Iunie.

Evenimentul va avea loc pe parcursul a 3 zile, 30 Iunie, 1-2 Iulie 2021, miercuri, joi și vineri, pentru a  facilita prezența a cât mai multor participanți.

Dintotdeauna “Școala Națională de Vară de Gastroenterologie și  Hepatologie – SNVGH” și-a dorit crearea unei comunități care sa fie activă pe tot  parcusul întregului an.

Până la ediția a 17-a a Școlii Naționale de Vară de Gastroenterologie și  Hepatologie, vom continua organizarea online de prezentări de cazuri,  webinarii sau cursuri. Platforma susține și publicarea de articole sau dezbateri în scris, sub forma unor forumuri dedicate gastroenterologiei și  hepatologiei.

Suntem convinși că doar dacă vom rămâne uniți și activi vom trece mai ușor și cu bine aceasta perioadă, care, așa cum am mai spus, poate să ne ofere și oportunități.

Vă dorim multă sănătate și noroc, pentru voi toți și cei dragi.

 

Mircea Grigorescu

Președinte Comitet Director

Parteneri Ştiinţifici

Comitet Ştiinţific