Q & A

Participarea poate fi “in-person” (în locația evenimentului – Hotel Ramada / Rm. Vâlcea) sau online (dacă ai cont pe www.snvgh.ro)

Înscrierea participării se face după logarea în contul de pe www.snvgh.ro

Participarea se face după Înregistrarea Pariticpării pe www.snvgh.ro prin alegerea tipului de participare (taxa de participare plus cazare, taxa de participare fara cazare sau fara taxa de participare)

Accesează “AI UITAT PAROLA” și introdu adresa de email folosită la crearea contului. Vei primi pe adresa de email un link de resetare parolă.

Urmează pașii de la ÎNREGISTRARE. După completarea datelor, în max. 30 de sec., vei avea un cont valabil.

Nu există niciun cost pentru acest lucru doar există anumite informații despre dumneavoastră pe care e nevoie să le confirmați și sa fiți de acord cu condițiile platformei.

Situțiile în care există costuri de participare sunt: a. participare cu taxă de participare și cazare, b. participare cu taxă de participare fără cazare (in-person sau online). Detalii despre aceste situatii și despre serviciile oferite pentru aceste costuri găsiți la capitolul Detalii Participare sau puteți solicita pe office@gaen.ro

Da. Puteți avea acces pentru sesiunile zilelor de 6 și 7 iulie, însă e nevoie să faceți o înregistrare de participare fără taxă, direct pe site sau din contul creat pe www.snvgh.ro

Participarea este dedicată tinerilor medici cu vârsta < 35 de ani (rezidenți/specialiști), participanți cu taxă de participare și cazare. Locurile la cele două workshopuri sunt limitate.

Este nevoie de înregistrarea participării în acestă categorie direct pe site sau după AUTENTIFICAREA în contul dumneavoastră. La completarea datelor solicitate este nevoie de atenție la urmatoarele date: a. Observații (de trecut date despre plata – factura persoană fizică/juridică, sponsorizare, preferințe/restricții alimentare, alte informații), b. Tipul de cameră dorit (din motive organizatorice medicii rezidenți au opțiune pentru participare doar în cameră doublă).

Da. Participarea poate fi in-person sau online în funcție de opțiunea dumneavoastră.

Nu este obligatoriu, însă, dacă doriți să aveți acces LIVE sau înregistrat online la lucrările evenimentului este nevoie de crearea unui cont.