,

Înregistrare SNVGH – medic 14-16 iulie

250.00 lei

Cei mai recenți doi ani ne-au adus numeroase provocări profesionale și personale. Am reușit să depășim împreună o perioadă care va intra în istorie. Solidaritatea profesională face ca un grup să poată fi mai puternic.
Așa cum ne-am obișnuit la cele mai recente ediții, în format on site sau online, vom avea în program teme de actualitate care privesc specialitatea noastră. Fiecare centru universitar va contribui la acoperirea subiectelor importante. De la profesori la rezidenți, cu toții sunteți așteptați să consolidați succesul acestei întâlniri unice. Dorim să organizăm și doua workshopuri, cu teme de mare interes.
Fiind o ediție aniversară vom face eforturi și ne dorim să fim câți mai mulți on site. Lucrările prezentate vor fi transmise LIVE, indiferent de situație, pe platforma evenimentului.
Nadăjduiește, îndrăznește și acționează sunt gândurile care ne ghidează la început de an. Suntem siguri că toate acestea ne vor face să sărbătorim cât mai mulți ediția a 18-a a SNVGH, în perioada 14-16 Iulie.
Vă așteptăm cu drag să ne revedem!

SKU: 2000