Medic Rezident (ne-membru CMR)

1,485.00 lei

Avem placerea de a va invita la cea de a 19-a ediţiii a Şcolii Naţionale de Vară de Gastroenterologie și Hepatologie (SNVGH 19), care va avea loc la Râmnicu Vâlcea între 5 – 7 iulie 2023 şi se va desfăşura şi în acest an sub înaltul patronaj al Academiei Române, dar și sub patronajul Academiei de Ştiinţe Medicale și al Societăţii Române de Gastroenterologie și Hepatologie.


Descriere înregistrare:

1. Acces la conferință la toate cele 3 zile ale conferinței. Workshop-urile au un numar limitat de locuri. Înscrierea se face după principul „primul venit, primul servit”. La workshopul de endoscopie sunt disponibile 12 locrui iar la cel de ecografie vor fi disponibile 20 de locuri. Publicul țintă workshop-uri: medici rezidenți și tineri specialiști (vârsta < 35 ani).

2. Servicii de cazare și masa pe parcursul întregii conferințe.

3. Primirea materialelor conferinței, acces la pauzele de cafea, prânz și în spațiul expozițional.

4. Certificat de Participare cu puncte EMC.

5. Acces la înregistrarea video/audio a întregii conferințe pe www.snvgh.ro

6. Dacă participarea este sustinută prin sponsorizare, vă rugăm să precizați la observații datele de contact ale sponsorului (nume companie, persoană de contact, email, nr. telefon).

7. La alegerea unui loc în camera doublă vă rugăm precizați la observații numele colegului de cameră.

8. Dacă doriți emiterea unei facturi vă rugăm precizați acest lucru la observații pentru a vă contacta în vederea clarificării tuturor detaliilor.

9. Daca doriți suport la înregistrare puteți să ne contactați pe email la office@gaen.ro sau prin mesaj WhatsApp la 0770 194 196

 

SKU: N/A

Informații suplimentare

Camera

Single, Dubla